Hozzávalók:
2 nagy csomag Albert keksz
a krémhez:
1 csokis puding, 1 evőkanál liszt, 1 vaníliás cukor, 10 kanál cukor, 2 kanál kakaó, 3,5-4 dl tej,2 kávéskanál nescafé, rumaroma - ezt felfőzni majd beletenni 25 dkg rámát.
Ha kicsit hűlt a krém lehet tölteni a kekszet. Egy őzgerinc formát kibélelni alufóliával és ebbe tenni katonás sorba rendezve. A maradékkal körbe lehet kenni, kókusszal megszórni. Másnapig hűtőben pihentetni, hogy megpuhuljon - ez a legnehezebb az egészben! Ferdén vágva ilyen mutatós lesz egy szelet.
Nagyon fincsi :)
1 megjegyzés:
Nyami:) Évek óta nem ettem ilyet, igaz Albert kekszel sem találkozom mostanában:) De valami más kekszből majd megpróbálom elkészíteni.
Megjegyzés küldése